Magatartás kódex.

Egy globalizált világban egyre fontosabb lesz az Önök, és magunk számára egyaránt, hogy ismerjük a jogi keretfeltételeket. Mindennapjainkra számos elvárás nyomja rá a bélyegét. Alig van már az életünknek olyan területe, mely állami befolyástól mentes. De mégis hogyan tartsuk be az összes szabályt és törvényt?

 

Egy közösség csak akkor lehet „sikeres”, ha értékeket határoz meg, valamint ha az előírt szabályokhoz és törvényekhez tartja magát. Ez az alapja a zökkenőmentes együttélésnek.  A közösség tagjai kötelesek betartani az előírásokat. A HUBER Packaging Group (vagyis HUBER vagy HUBER Csoport) külföldön is működő vállalatként betartja a megfelelő nemzeti előírásokat és törvényeket, és üzleti kapcsolatot tart minden olyan partnerrel, akik szintén a bizalomra és az őszinteségre építenek. A bizalom és az őszinteség egy üzlettársi viszony legfontosabb alapkövei.  Még a legkisebb akadályok is képesek legyőzhetetlen korlátokká válni, ha ezek az alapfeltételek nem adottak.

A HUBER minden országban, ahol jelen van, felelősségtudatos üzleti tevékenységéről ismert. Az általános üzleti tevékenység összhangban áll az Egyesült Nemzetek Általános Emberi jogi Nyilatkozatával, és támogatja a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) megállapodásait, továbbá a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) multinacionális vállalatokra vonatkozó alapelveit. 

Szeretnénk ha megismerné az Önre vonatkozó jogi rendelkezéseket a HUBER-nél tanúsított magatartást illetően. A Magatartási kódexünk egy megbízható útmutató a mindennapi cselekvésekhez az Önök és önmagunk számára egyaránt.  A Magatartási kódex magában foglalja a viselkedési szabályokat a HUBER minden dolgozójára és üzleti partnerére vonatkozólag, és a törvénybe foglalt rendelkezések megsértésének megelőzését szolgálja.  Szeretnénk, ha Önök cselekvéseik során a Magatartási kódex ezen előírásait figyelembe vennék.  Aki a Magatartási kódex előírásait nem tartja be, megsérti a vállalat tekintélyét, valamint jelentős gazdasági károkat okozhat.  Szeretnénk megkérni Önöket, hogy a saját munkakörnyezetükben ügyeljenek a kódex előírásainak betartására, a vétségek nyíltan történő megbeszélésére, hogy mindezek által hozzájárulhassanak a hosszútávú sikerhez.

 

A Magatartási kódex a HUBER Packaging Group minden munkatársára és minden üzleti partnerére vonatkozik. 

Download
Code of conduct HUBER Packaging
Code of conduct_HU_HUBER.pdf
Adobe Acrobat Document 1.0 MB