Impresszum.

Envases Hungary Kft

Reptéri u. 2.

H-9027 Győr

 

Telefon +36 96 550 650

Fax +36 96 550 630

E-Mail: gyoer@envases.hu

www.envases.hu

 

Ügyvezetők: Norbert Györi

Cégjegyzék sz.: 08-09-003478  Adósz.: 11128423-2-08

Képviseleti jog: Norbert Györi

 

Szakmai és tartalmi felelősség

Envases Hungary Kft

H-9027 Győr, Reptéri u. 2.

 

Szerzői jog

Szövegek, képek, grafikák szerzői jognak vannak alávetve. Egyes információk, vagy teljes weboldalak nem megengedett használata – kivéve a kifejezetten továbbfelhasználásra  készítetteket(Downloads, etc.) - büntetőjogi  és polgárjogi következményekkel bír.

 

A Envases www-servere rendszeres karbantartás alatt áll. Ennek ellenére a hibátlanságért és a teljességért nem vállalható garancia.

 

Linkek szavatossága

A Hamburgi Tartományi Bíróság 1998. május 12-i ítéletével úgy határozott, hogy aki linket helyez el, az a linkelt oldal tartalmáért adott esetben együttes felelősséggel tartozik. Ez csak úgy küszöbölhető ki, ha ezen tartalmaktól nyomatékosan elhatárolódunk.

 

Oldalainkon mi is helyeztünk el linkeket más internetes oldalakhoz. Ezen linkek összességére vonatkozik: a linkelt oldalak kialakítására és tartalmára semmiféle befolyásunk nincs. Ezért kifejezetten távol tartjuk magunkat a nálunk megjelenő linkelt oldalak teljes tartalmától és ezen oldalakat nem tekintjük sajátunknak. Ez a nyilatkozat érvényes minden, ezen az oldalon feltüntetett, kívülálló honlaphoz kapcsolódó linkre.

 

Hibás információra, vagy linkre vonatkozó felhívásokat, valamint javaslatokat és kritikát szívesen fogadunk.